1. Prețul produsului este indicat pe site. Nu se percep comisioane sau alte taxe suplimentare pentru oricare din modalitățile de achitare.

2. Prețul produsului poate fi modificat unilateral de către vânzător.

3. Metodele de achitare a produselor sunt:

  • Numerar, la livrare comenzii și prezentarea cec-ului;
  • Contului PayPal;
  • Card bancar- VISA, MASTERCARD;
  • Transfer bancar;

4. În cazul achitării cu cardul veți fi direcționați automat pe pagina securizată, unde vei introduce datele cardului pentru efectuarea plății. Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru astfel de plăți. Tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului, în cazul în care acesta este asociat unui cont în altă monedă decât leul (MDL). Autentificarea operațiunii se efectuează de către bancă. Dacă banca are motive sa creadă că operațiunea are caracter fraudulos, ea are dreptul să refuze această operațiune.

BestGift.md nu păstrează nici un fel de detalii cu privire la card. Vezi Politica Datelor cu caracter personal în rubrica Confidențialitate și Securitate.

5. În cazul produselor pre-plătite, comanda este acceptată pentru procesare, numai după ce plata intră în contul curent al Vânzătorului. Produsul nu poate fi rezervat la comanda, iar vânzătorul nu poate garanta disponibilitatea lui în depozit, specificată în momentul înregistrării comenzii, în consecință, poate crește termenul de livrare.

0/5 (0 Reviews)

No products in the cart.