Confidențialitate și Securitate

 

Politica BESTGIFT privind protecția datelor cu caracter personal prevede practicile noastre privind colectarea și prelucrarea acestor informații pe pagina web www.bestgift.md . Prin utilizarea acestui site sau/ și prin obținerea oricărui produs sau serviciu prin intermediul acestui site, îți exprimi acordul cu privire la politica de colectare și prelucrare a datelor prevăzută aici. BESTGIFT garantează securitatea și confidențialitatea datelor colectate și transmise prin sistemul său informatic.
Informațiile personale pe care ni le furnizezi le folosim pentru a finaliza cu succes tranzacțiile începute de tine, precum vânzarea și livrarea produselor și/ sau a serviciilor. Apelăm la aceste informații și atunci când trebuie să te contactăm sau în cazurile când vrem sa fim pe deplin siguri că ești mulțumit de serviciile și produsele noastre sau să aflăm ce putem face ca tu să fii total mulțumit de serviciile și produsele noastre.
Uneori poți să primești informații de la noi, referitoare la produsele și serviciile noi, ofertele speciale care credem că te-ar putea interesa. Dacă dorești să nu mai primești asemenea informații de la noi, te rugăm, să urmezi procedura de dezabonare.
Datele Dvs personale vor putea fi transmise autorităților competente cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept să verifice oricare justificări în baza legii.

 

Toate drepturile sunt rezervate

Toate materialele de pe site-ul web, inclusiv, orice documentație, conținut, text, date, grafică, imagini, interfață și alte materiale și lucrări de autor, numite în continuare „Materiale”, sunt protejate de dreptul de autor, fiind proprietate sau fiind licențiate de către BESTGIFT.MD.
Materialele conțin mărci comerciale, mărci de servicii și denumiri comerciale, aflate în proprietatea BESTGIFT.MD și afiliații terți, de asemenea, pot conține nume de marcă/ brand și produse care reprezintă mărci comerciale, indicatori de servicii și denumiri comerciale deținute de proprietarii respectivi. Dacă pe site-ul web nu sunt specificate alte informații, dvs. aveți permisiunea să vizualizați, să descărcați, să utilizați cache, să copiați și să imprimați materialele, respectând următoarele condiții:
1. Orice copie a materialelor sau a unei părți din acestea trebuie să includă notificarea privind drepturile de autor ale BESTGIFT.MD;
2. Compania BESTGIFT are dreptul de a revoca această permisiune în orice moment și orice utilizare a materialelor trebuie întreruptă imediat după notificarea corespunzătoare din partea companiei.

0/5 (0 Reviews)

No products in the cart.