• Coșul Rustic (Rustic Basket)

  860.00MDL

  „Spontanietate” şi „originalitate” sunt sinonimele ce descriu perfect destinatarii acestui cadou. Pentru ei, celebrarea Paştelui ar fi o idee de picnic, la un vin bun şi gustări savuroase, undeva la iarbă verde, într-un cadru idilic şi liniştit! Produsele sunt livrate într-un coş cu un decor primăvăratic, inspirat din frumoasele tradiţii pascale! Conţinutul? Un adevărat festin pentru toate simţurile!

  – Fautor 310 Altitudine, 0,7l
  – Migdale în ciocolată
  – Cozonac tradițional
  – Floare în ghiveci
  – Iepuraș decorativ
  – Ciocolată artizanală

 • Coșul Primăverii (Spring Basket)

  980.00MDL

  E un omagiu adus romantismului, când vrei totul să inspire emoţii frumoase şi iubire. Vinul alb Chardonnay te poartă pe o colină din însorita Toscana, savurând fără grabă clipele alături de persoana dragă. Coşul din nuiele albe, decorat cu flori de câmp te îndeamnă să faci o escapadă în doi, undeva în natură, într-un loc secret, ştiut doar de voi! Cine a spus că Paştele se sărbătoreşte neapărat cu multă lume?

  Conținut:
  – Chardonnay 0,75l
  – Verdeață în ghiveci
  – Cozonac tradițional
  – Nuci în ciocolată
  – Lumânare decorată manual
  – Iepuraș decorativ
  – Cașcaval Camembert

 • Coșul Clasic (Classic Basket)

  1,260.00MDL

  E genul de cadou pentru partenerii de afaceri, domnii la costum şi greu de impresionat! Dar nu şi cu acest coş de produse alese pe sprânceană. Ele vor cuceri inima şefului sau a oricărui personaj masculin cu un statut foarte important din viaţa sau cariera ta. Că tot vine Paştele, avem idei de cadouri şi pentru ei, bărbaţii cei speciali pentru tine! Şi pentru noi la fel!

  Conținut:
  – Fautor 310 Altitudine, 0,7l
  – Praline belgiene
  – Grissini, Casa Rinaldi
  – Cafea Jardin
  – Cașcaval Camembert
  – Ciocolată artizanală
  – Olive verzi
  – Lumânare

 • Coșul Delicat (Delicate Basket)

  760.00MDL

  E coşul cu pasteluri! Ţi se crează impresia că însăşi primăvara a făcut selecţia de produse, le-a îmbrăcat în tonurile ei calde şi primitoare şi le aduce acasă, acolo unde lumea bună va sărbători Paştele! Iar decorul desprins din pomii înfloriţi te inspiră să iei acest coş cu bunătăţuri şi să-l savurezi într-o livadă. Nu ne mulţumi pentru idee! P.S. Îl livrăm acolo unde ne spui!

  Conținut:
  – Cozonac tradițional
  – Iarbă în vazonaș
  – Vin Chardonnay 0,75l
  – Lumânare decorată manual
  – Iepuraș decorativ
  – Migdale

 • Easter Blue Box

  750.00MDL

  Ambalăm cu drag emoţii de Paşte şi le trimitem către persoanele tale de suflet. Nu uităm să accesorizăm cu detalii şi conţinut frumos aceste cutii albastre pentru ca destinatarii să simtă grija ce le-o porţi. Chiar dacă te afli peste hotare şi vrei să-ţi surprinzi oamenii tăi de-acasă, ne poţi lăsa adresa lor, iar de restul ne vom ocupa noi! Îţi garantăm că darul tău va fi fără echivalent!

  -Ciocolată Ferrero Rocher
  -Iepuraș decorativ
  -Suport de ceramică pentru ou
  -Turtă dulce
  -Lumânare decorativă artizanală

 • Prânz de Paște (Easter Lunch)

  1,100.00MDL

  Un coș umplut cu dragostea ta pentru acel om special! Am pus tot ce se poate asocia cu noțiunea de „fin” și „deosebit”, iar un Paște nu poate fi decât în asemenea stil. Celebrul cozonac își va îndeplini misiunea cu brio, alături de vinul select de la Fautor. Pentru că sărbătorile înseamnă bunătate și energie frumoasă!

  -Panettone Classic Casa Rinaldi
  -Vin Merlot Fetească Neagră, Fautor 310
  -Lumânare
  -Iepuraș Decorativ
  -Ceai negru
  -Ciocolată Lindt Noir Puissant 85 %
  -Miere

 • Delicii de Paște (Delicious Set)

  1,250.00MDL

  Spiritul sărbătorilor pascale s-a acomodat de minune în acest coș cu surprize delicate! Nu în zadar are și o denumire pe măsură, una delicioasă precum e și conținutul acestuia. Îl poți dărui surorilor tale, de exemplu, pentru ca ele să simtă adevărata tandrețe inspirată de un cadou inedit și de dragostea voastră din familie!

  Conținut-

  -Cozonac Maina
  -Vin Sauvignon Blanc Aligote, Fautor 310
  -Biscuiți Mandorlini
  -Iepuraș decorativ
  -Lumânare
  -Verdeață în ghiveci
  -Ciocolată artizanală Cafelini

 • Paștele Acasă (Sweet Easter Set)

  650.00MDL

  Când ai stat cu mama ta la un ceai, să depănați discuții de suflet, la o ciocolată mai deosebită? Dacă tot Paștele ne adună în familie, acest coșuleț împletit poate fi un argument în plus de-ați revedea inclusiv mama! Cum îți pare această idee de cadou? Noi o recomandăm cu drag!

  -Selecție de ceai Aroma Pădurilor
  -Iepuraș decorativ
  -Miere
  -Lumânare
  -Ciocolată Cafelini
  -Biscuiți Le Graffette

 • Gata de Paște (Ready for Easter Set)

  700.00MDL

  Un cadou solid, pentru adevărații cunoscători ai tradițiilor gastronomice. E pentru cei care iubesc să călătorească, să încerce meniurile altor țări și să simtă viața la cote maxime. Lădița comodă și practică poate fi un dar mai special de Paște pentru cei care iubesc aventurile și drumețiile!

  Conținut-

  – Vin Merlot Rară Neagră, Fautor 310
  – Iepuraș decorativ
  – Selecție de ceai Aroma Pădurilor
  – Lumânare d
  – Cascaval Camembert Castello

 • Set De Paște (Easter Time Set)

  750.00MDL

  Inspirați de magia detaliilor, am creat această lădiță decorată cu fundă aurie! Nici conținutul nu l-am ignorat. Vine Paștele, iar ideea unui asemenea cadou pentru un om drag ni se pare mai mult decât superbă! Îl livrăm direct la ușa destinatarului. Garantăm o reacție de milioane!

  -Cozonac Classic
  -Iepuraș decorativ
  -Fructe în ciocolată cu migdale
  -Lumânare
  -Verdeață în ghiveci